ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ!

12 ЖОВТНЯ ВІДБУВСЯ МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР « ПРОФЕСІЙНА МОБІЛЬНІСТЬ ПЕДАГОГА В РОБОТІ З ОСОБЛИВОЮ ДИТИНОЮ» за участі фахівців КУ ІРЦ Попівської сільської ради та КУ «Бочечківський ЦПР ПП» Для вчителів Дубов’язівської ОТГ організовано захід, на якому були розглянуті сучасні моделі професійної мобільності педагога в роботі з особливою дитиною.

Як зазначила вчитель-логопед КУ ІРЦ Людмила Зименко: « Педагогічним працівником повинна бути особа з високими моральними якостями, яка має відповідну педагогічну освіту, належний рівень професійної підготовки та здатною до модернізації і зміни видів діяльності».

Під час практичної частини, яку провела Корж Тетяна- психолог КУ ІРЦ, педагоги мали змогу усвідомити наявні проблемні зони в особистісній і професійній сфері. Психологиня з мотивувала педагогів до самовдосконалення, рефлексії та оволодіння механізмами комунікативної компетентності.

На завершення заходу консультант КУ «Бочечківський ЦПР ПП» Голуб Наталія, провела особистісно орієнтоване навчання, яке має важливе значення в роботі з особливою дитиною!