09 грудня 2022 року на базі інклюзивно-ресурсного центру відбувся методичний семінар «Індивідуальний навчальний план та моніторинг стану розвитку дитини з особливими освітніми потребами» для асистентів вчителя та заступників з навчальної роботи Попівської, Дубов’язівської та Бочечківської громад.Семінар відкрила директор КУ ІРЦ Віта Манєшкіна, яка ознайомила присутніх з нормативними документами.

Фахівець інклюзивно- ресурсного центру , Тетяна Андрушко, ознайомила педагогічних працівників з пунктами виконання індивідуального навчального плану та проаналізувала моніторинг стану розвитку дітей з особливими освітніми потребами за перший семестр у закладі дошкільної освіти та закладі загальної середньої освіти.

На завершення семінару була проведена анкета самоконтролю та обговорення нагальних питань.

Семінар пройшов у легкій, невимушеній атмосфері. Колеги ділились досвідом роботи та зразками оформлення документації, особлива увага була приділена примірному зразку оформлення індивідуального навчального плану та моніторингу стану розвитку дитини з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах.