ТРЕНІНГ З ЕЛЕМЕНТАМИ ПІСОЧНОЇ ТЕРАПІЇ «ПОВІР У СЕБЕ!»

У нашому житті велике місце займає принцип недостатності. Нам не вистачає часу на зустрічі, ласку й увагу один до одного. Ми весь час біжимо,поспішаємо,не помічаємо один одного. Сьогодні нам вдалося на мить зупинити цей біг і поспілкуватися один з одним.

Поговорили про те, що природа обдарувала людину здатністю до саморегулювання, тобто ніхто інший ,а тільки ми самі можемо управляти своїм емоційним станом.

Сьогоднішній захід зібрав в теплому колі педагогів Попівської, Дубов’язівської та Бочечківської громад! Це стало можливим завдяки тренінгу від нашої психологині Тетяни Корж. Основну увагу приділено навчанню керувати власним емоційним станом та розширенням знань про способи покращення настрою. Важливо, що тренінг був в позитивній, теплій та комфортній атмосфері, що для більшості надало накопичення нових ресурсів. Впродовж заходу передбачалося багато інтерактивних вправ, діючих методів розслаблення, зцілення, наповнення новими ресурсами та релаксаційними моментами! Як зазначають самі учасники, такий підхід дозволив краще зрозуміти, навчитися та отримати досвід щодо оволодіння техніками і прийомами стабілізації емоційного стану. Деякі методики та інструменти також будуть корисними в роботі з особливою дитиною . На завершення заходу, всі присутні мали змогу написати «Лист тренеру» ! Дякуємо за участь та активність, теплий та зворушливий зворотній зв’язок, а також за суцільний позитив та сімейну атмосферу!