СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «БУДУЄМО МОСТИ ДО УСПІХУ: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ КОРЕКЦІЙНО-РОЗВИТКОВОЇ РОБОТИ З ДІТЬМИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ»

9 лютого в інклюзивно-ресурсному центрі відбувся семінар-практикум для спеціалістів закладів освіти, а саме: практичних психологів, логопедів та дефектологів.

Учасників заходу привітала директор центру Віта Манєшкіна, яка обговорила з присутніми нормативні документи при організації корекційно-розвиткових послуг .

Фахівці центру Тетяна Андрушко та Людмила Зименко презентували перелік документів та обовʼязки спеціалістів під час організації та надання корекційних послуг.

Захід продовжився практичною частиною в якій Анна Лелюх презентувала сучасний підхід до організації корекційної роботи, під час якого присутні практично долучалися до виконання завдань .

На завершення семінару Тетяна Чепель ознайомила спеціалістів з сучасним методом роботи «НЕЙРОФІТНЕС», який можна використовувати для корекційної роботи з особливими дітьми .

Підводячи підсумки можна зауважити, що подібні заходи дають можливість не лише практично відпрацьовувати різноманітні методи та вправи , але й допомагають здобувати нові знання та навички у роботі.