ЯК ПЕРЕЖИТИ ВАЖКИЙ ПЕРІОД В ЖИТТІ 5 важливих кроків

✅ Проблема стає проблемою тільки тоді, коли ви її так сприймаєте Психологи кажуть, що всі емоції у людей нейтральні і тільки ми самі додаємо їм забарвлення – негативний або позитивний. Якщо ситуацію, що склалася ви сприймаєте, як проблему, то ваше сприйняття автоматично буде наповнене негативом. Краще подумайте, які уроки ви можете отримати для себе з цієї ситуації і поміняйте своє до неї ставлення. Відразу вона перестане бути для вас проблемою.

✅ Якщо хочете щось змінити – почніть з себе Всі ваші вчинки і дії є відображенням внутрішнього стану. Багатьом людям здається, що все складається погано через когось іншого і якщо його поміняти, то проблем не було б. Але іншу людину поміняти неможливо, тільки себе. А змінивши себе, ви починаєте змінювати світ навколо.

✅ Нємає невдач, є тільки можливість чогось навчитися Приберіть слово невдача і провал зі свого лексикону. І почніть сприймати кожен такий момент в житті, як урок. Навчіться чогось у ваших провалів, а заодно і дізнаєтеся, як можна було зробити по-іншому, щоб домогтися успіху в цій справі.

✅ Цінуйте те, що з вами відбувається прямо зараз Чекаючи щастя, можна його і зовсім втратити. Кожен момент вашого життя безцінний і важливий, тому постарайтеся цінувати те, що у вас є зараз – людей, можливості, роботу, тіло. Адже ці самі моменти і роблять людину щасливою, а не очікування кращого майбутнього.

✅ Відпустіть свої бажання У продовженні попереднього пункту можна сказати, що очікування виконання бажання може не тільки не порадувати вас, а ще більше засмутити, адже ви не отримали того, що хотіли. Намагайтеся відпускати свої бажання і вони самі почнуть виконуватися. Крім того, пробуйте практикувати “відокремлений розум”: якщо чогось хочете, то будете щасливі незалежно від того, отримаєте ви бажане чи ні.